LiLa Hairdesign

Over LiLa


Pal naast de eeuwenoude St. Joriskerk vind je aan de rand van de Achterhoek in Voor-Drempt kapsalon LiLa Hairdesign. Tussen ons huis en de weilanden begon ik hier in 2010 met mijn eigen kapsalon voor dames, heren en kinderen. Hier neem ik alle tijd voor jou om je te knippen of te kleuren en je van buiten nog mooier te maken. Wil je je haar graag gewassen hebben? Dan krijg je er altijd een massage van je hoofdhuid bij. Wil je 15 minuten langer genieten? Dan masseer ik tegen een meerprijs ook je nek en schouders met etherische olie. Ook voor wenkbrauwen epileren of verven en voor make-up kun je bij mij terecht.


Integrale massage
Toen ik in 2016 een nieuwe opleiding wilde volgen, besloot ik te kiezen voor de tweejarige opleiding tot integraal en holistisch masseur. Want wanneer je je goed voelt, straal je dat uit naar buiten. Daar ben ik van overtuigd. Daarom geef ik integrale massage om je ook van binnen nog mooier te maken. Integrale massage is ontstaan vanuit de gedachte dat lichaam en geest onderling met elkaar zijn verbonden. Tijdens de massage komt je lichaam op een natuurlijke manier tot ontspanning en dat werkt positief door op hoe je denkt en hoe je je voelt. Je gaat je eigen kracht en energie weer ervaren en voelen. 

Natuurlijke basis
Bij al mijn behandelingen werk ik uitsluitend met natuurlijke producten. Dat is niet alleen goed voor ons milieu maar ook voor jouw gezondheid. En wist je dat Henna haarverf, make-up van FreshMinerals en massageolie van natuurlijke oliën bijna nooit een allergische reactie geven? Nog een extra reden voor mij om hiermee te werken.