LiLa Hairdesign

Make-up

 

 

 

 

De nieuwe generatie minerale make-up van freshMinerals.

 

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, olien, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de porien kunnen verstoppen of de huid irriteren. De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten.

 

Hieronder zie je alvast een paar mooie producten uit de collectie. Laat je bij je volgende kappersbehandeling gratis adviseren en onderga een kleine touch-up!

Een foundation die je niet voelt, goed is voor je huid en die 24 uur per dag kunt dragen.
De foundation is 100 % natuurlijk en bevat antioxidanten die de veroudering van de huid tegen gaan en bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ze zijn in vele kleuren te verkrijgen zodat er altijd wel een kleur is die bij je past. Het resultaat is verbluffend natuurlijk: fijne lijntjes en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Colourchart

 Adembenemende kleuren in matte en glanzende tinten voor een natuurlijke look. Je voelt het niet, het vlekt of vervaagt niet, blijft mooi op de oogleden zitten en dekt geweldig. De kleuren worden nog intenser als je ze nat aanbrengt. Je kunt ze ook als eyeliner gebruiken. Bevat vitamine A, C, E en Silica.

 

Colourchart 

 


Gebruik freshMinerals Glamourous lipgloss voor een ultra glossy glans kleur op je lippen, of draag het over je lipstick om extra glans te geven. Het Glamourous Lipgloss kwastje zorgt ervoor dat je je lipgloss heel gemakkelijk aan kunt brengen. De lipgloss ruikt lekker, voelt romig aan op de lippen en blijft lang zitten.

 

Colourchart