LiLa Hairdesign

Integrale massage

Heb je last van hoofdpijn, nek- en schouderklachten, stijve spieren of stress? Dan is een integrale massage voor jou de oplossing. Het helpt je weer beter in je vel te zitten en is heel ontspannend. Heb je geen klachten maar wil je jezelf verwennen met een heerlijke lichaamsmassage? Ook dan biedt een integrale massage uitkomst.

Wat is een integrale massage?
Integrale massage is ontstaan vanuit de gedachte dat lichaam en geest onderling met elkaar zijn verbonden. Tijdens de massage komt het lichaam op een natuurlijke manier tot ontspanning en dat werkt positief door op hoe je denkt en hoe je je voelt. Je gaat je eigen kracht en energie weer ervaren en voelen.

Een integrale massage bestaat uit vijf verschillende massagevormen die afzonderlijk kunnen worden toegepast of met elkaar kunnen worden gecombineerd. Door je te masseren, kan ik blokkades in je lichaam opheffen zodat je van binnenuit weer gaat stralen.

Welke massagevormen zijn er?
Dit zijn de vijf massagevormen waar het bij integrale massage om draait:
1. Klassieke massage 
Laat je hele lichaam ontspannen; je spieren, het weefsel en de gewrichten. Deze massagevorm zorgt ervoor dat je contact maakt met je lichaam zodat het weer in balans komt met je geest.
2Pulsen
Zorgt voor een diepere ontspanning van binnenuit en helpt je om los te laten. Deze massagevorm werkt stabiliserend en integrerend
3Stretchen
Werkt revitaliserend voor je spieren en gewrichten. Deze massagevorm laat de energie weer door je lichaam stromen
4Bindweefselmassage
Helpt je herstellen van diepere spanning en klachten. Deze massagevorm activeert het zelfhelend vermogen van jouw lichaam. 
5Energetische massage
Helpt je blokkades los te laten. Deze massagevorm zorgt voor de herinrichting van de energie in je lichaam.

Welke massagevorm past bij mij?

Als je voor de eerste keer bij mij komt, hebben we een intakegesprek. Daarin probeer ik zo goed mogelijk te achterhalen wat precies je klachten zijn of wat je wilt bereiken. Wil je meer ontspanning en balans in je leven? Ben je vermoeid of herstellende van een ziekte en wil je met de massage je gezondheid en vitaliteit bevorderen? Heb je spanningsklachten in bijvoorbeeld je nek, schouders of rug en wil je dat laten behandelen? Of wil je een lichaamsmassage om heerlijk te ontspannen? Ik stem de massage af op wat jouw lichaam nodig heeft.

Wat is het resultaat?
Een behandeling duurt ongeveer een uur. Direct na de eerste behandeling merk je vaak al verschil. Velen ervaren een gevoel van rust. Anderen voelen zich energieker. Als je een specifieke klacht wilt laten behandelen, raad ik je een paar behandelingen aan voor een beter resultaat. Hoeveel dat er precies zijn, bepaal jij.

Benieuwd naar wat een integrale massage voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een intakegesprek.